недеља, 12. мај 2019.

 

Svi smo TESLIJANCI a da toga nismo svesni

 

Srpski narod se vratio u rodovsku zajednicu, što je izvorno i prirodno stanje celog čovečanstva. Ovo je prekretnica civilizacije. Na planeti se budi Naučna duhovnost globalnog društva. Zasto je Tesla važan, kao ljudski inkarnat koji simbolizira transformaciju u novi oblik religioznosti - naučni.
Mnogi ne veruju u Hrista, drugi ne veruju u Krišnu, treći u Muhameda... A ko na svetu, da li znate takvog čoveka, ne veruje u elektricitet, u magnetizam, u kompjuter, u mobilni telefon (Teslin patent daljinskog upravljanja iz 1896) ?


Papa, Dalaj Lama, Vaseljenski patrijarh, Ruski patrijarh, - svi imaju kompjutere i mobilne telefone, svi oni su, dakle, TESLIJANCI a da toga nisu ni svesni...
U veru se mora verovati, pa prema tome, aparati u kojima je duh fizičkih i kosmoloških zakona, odnosno, vera u ostvarena "naučna čuda" - jedina su vera sa 100% vernika na planeti zemlji. To je pobedilo.
Političari nisu krivci nego nemoćni pajaci na koncima, koji samo gledaju šta se dešava, tako su birani. Politike više i nema, sve rade tajne službe, kojima vlada ezoterija.

Sad svako mora sam da se osvesti.

To je zahtev svetske civilizacije na prelazu u novu eru naučne duhovnosti planetarnog društva, to je i uslov da se lično preživi kao jedinka svesna ovih zbivanja.
Moje iskustvo sa mladim ljudima, je da su na jedan nov način senzibilni i inteligentni i bez čitanja knjiga - obrazovani (knjiga je spori medij koji pre svega razvija maštu, dok interaktivni internet razvija inteligenciju, objektivnost, logičko, ali, pre svega - metafizičko mišljenje). Mladi se masovno okreću novoj, naučnoj duhovnosti i u nauci traže novu ličnu metafiziku (Ontologiju vremena) i kosmološku etiku.

Prof. dr Velimir Abramović, naučnik, filozof

Izvor: http://balkanin.com

Нема коментара:

Постави коментар