недеља, 14. март 2021.

Lucis Trust

 

Poverenje Luciferu

 

 

Lucis Trust je izdavačka kuća koja štampa i distribuira materijal Ujedinjenih nacija (UN). Lucis Trust je osnovana 1922. godine kao Lucifer Trust od Alice Bailei kao izdavačka kuća za širenje knjiga Bailei-a i Madame Blavatski i Teozofskog društva. Zbog negodovanja javnosti zbog jezivog imena izdavačke kuće, godinu dana kasnije promenjeno je u Lucis Trust. To je poražavajuća optužnica za novo doba i pagansku prirodu Ujedinjenih nacija (UN).




 Alice Bailei je komunicirala sa demonskim bićem po imenu Master Djvhal Khul, koje je Bailei i njenim sledbenicima naložilo da „pripreme ljude za Hristovo ponovno pojavljivanje. Ovo je vaša prva dužnost “. („Eksternalizacija hijerarhije“). Sada znate zašto se okultni simboli pojavljuju na svakom američkom dolaru, širom Vašingtona, na naslovnicama muzičkih albuma, u crkvama, na poslovnim logotipovima i svuda gde danas gledamo. Mase ovog sveta su uslovljene i pripremljene da prime čoveka greha, Antihrista !!!

 U obožavanju Satane postoji leva i desna staza. Levi put je otvoreni sotonizam, primer Luciferians poput Alister Krouli i Anton LaVei. Desni put je prevara, Satana se pretvara u Hrista. Luciferijanci kao što su Charles Russell, Joseph Smith, Ron Hubbard, Pope i Alice Bailei predstavljaju primer desne putanje. Bejli često govori o Hristu, ali govori o Antihristu. Hrišćani koji veruju u Bibliju upravo vide kroz Bejlijevu obmanu, ali ljude koji su naivni prema Svetoj Bibliji ona obmanjuje. U svojoj knjizi pod naslovom Eksternalizacija hijerarhije , Alice Bailei 666 puta spominje „Hrista“, što je njen pametan način da kaže drugim okultistima da je njen Hristos zaista Antihrist!

Da bi ostvarili svoj dijabolički program Novog svetskog poretka , tj. Da bi ostvarili globalnu totalitarnu bezbožnu policijsku državu, umovi masa moraju biti homogenizovani da dele zajednički sistem verovanja; naime Novo doba. Okultisti ovaj demonski sistem verovanja nazivaju drevnom misterioznom religijom.

Pokret Nev Age je pokrenut da bi zaobilazio društvo u luciferijanski način razmišljanja. Osnovni temelj Nev Age-a je da nijedna osoba, grupa ili konfesija ne mogu biti 100% tačni; tako, Nev Age tvrdi da postoje hiljade staza do svetlosti. Slušajte gospođicu Nev Age , Oprah Vinfrei, nauči da Isus nikako ne može biti jedini put do neba. Ako hrišćanin objavi da je Isus Hristos JEDINI put do neba, to je veliko uvreda za Nev Agers. U stvari, Nev Age priprema mase da ih Antihrist prevari. Dok je biblijsko hrišćanstvo potpuno EKSKLUZIVNO, prihvatajući samo one koji primaju Isusa kao Hrista (Jovan 1:12; 14: 6); Novi svetski poredak je u potpunosti UKLjUČEN, prima sve osim hrišćana! Da bi đavolski novi svetski poredak uspeo, biblijsko hrišćanstvo MORA DA IDE !!! KRAJ

Pokret Nev Age je pokrenut da Lucis Trust između ostalih sponzoriše sledeće organizacije:


Нема коментара:

Постави коментар